Wij zoeken een gedreven TEAMLEIDER voor het team Reinigen

Vacature Teamleider voor het team Reinigen in Emmen (36-40 uur per week)

 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende baan en zie je ook toekomst in goed beheer van de openbare ruimte? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie
Als teamleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het team Reinigen. Je bent een echte teamplayer met een uitstekende mensenkennis. Samen met je team weet je de
operationele doelstellingen te behalen. Je bent verantwoordelijk voor HRM-taken en ontwikkeltrajecten binnen je team. Door jouw veelzijdige leiderschapskwaliteiten weet je medewerkers naar een hoger niveau te tillen.

Wij vragen
Je beschikt over minimaal hbo denk- en werkniveau. Kennis en ervaring van reinigen én het beheer van de openbare ruimte is een pré. Je hebt leidinggevende ervaring en stelt het principe
van het benutten van ieders kracht en talenten als uitgangspunt. Schakelen is voor jou het sleutelwoord. Tussen opdrachtgevers, het grotere geheel, collega’s, audits etc. Tegelijkertijd heb jij geen enkel probleem met ervoor te zorgen dat je werkzaamheden op orde zijn.

Area biedt een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je sollicitatie kun je uiterlijk voor dinsdag 23 januari per mail richten aan vacature@areareiniging.nl. Heb je vragen over de vacature of de procedure? Neem dan contact op met Inge Siepel via 06-11 39 49 19.