Pers » Publicaties

Publicaties

Rol als ketenregisseur levert Area en de regio winst op
Het tiende jaarverslag van Area is verschenen op www.areajaarverslag.nl. Hierin blikt Area met trots en passie voor haar vak terug op de afgelopen tien jaar. Uit het jaarverslag blijkt dat Area een belangrijke rol speelt in diverse ketens in de regio.

Jaarverslag2013

Jaarverslag 2013

Jaarverslag 2013 Klik op de afbeelding om het jaarverslag 2013 online te bekijken. Klik hier om de PDF te downloaden. Klik hier om de digitale versie te bekijken

Jaarverslag2012

Jaarverslag 2012

Klik op de afbeelding om het jaarverslag 2012 online te bekijken. Klik hier om de PDF te downloaden. Klik hieronder op eerdere jaarverslagen klikken om ze te lezen. Jaarverslag 2011… Lees meer »

Dekansenvanafvalanders

De Kansen van Afval Anders

Van afval naar grondstoffen In deze paper vindt u de resultaten van de proef Afval Anders. Ook vertellen een aantal betrokken personen over de inzamelmethodiek. Klik hier om de PDF te downloaden.

gesorteerd januari 2014

Gesorteerd

Kennis van afvalbeheer delen en bijdragen aan de verbinding tussen alle betrokken partijen. Dat is het doel van de nieuwsbrief Gesorteerd. Klik op de afbeelding om de nieuwsbrief online te… Lees meer »